7 Eylül 2016 Çarşamba

Erkeklerin Prensesi ve Yatağın Prensesi Yorum Sayfası


Sevgili okurlar, Erkeklerin Prensesi ve Yatağın Prensesi ile ilgili yorumlar her geçen gün artıyor ve insanlar bu kitapla alakalı yorum yazma ihtiyacı hissediyorlar.

Siz de Erkeklerin Prensesi ve Yatağın Prensesi ile alakalı yorumları okumak veya yorum yazmak istiyorsanız, bu sayfadaki yorumları okuyabilirsiniz.

Hakaret ve küfür içermeyen yorumların tamamı yayımlanacaktır ve hiçbir yoruma müdahale edilmeyecektir. Dolayısıyla Erkeklerin Prensesi ve Yatağın Prensesi ile alakalı aklınıza takılan her türlü soruyu sorabilir veya kendi deneyimlerinizi aktarabilirsiniz. Unutmayın ki okuyacağınız veya yazacağınız her yorum, bir hayata dokunacaktır.

Kitaba buradan (tıklayın) ulaşmanız mümkün.

159 yorum:

  1. Adsız12:27:00

    bu kitabi her yerde grüyorum acaba gerçektende bu kadar etkilimi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Size "kararsız olanlardan" değil, "deneyenlerden" olmayı tavsiye ederiz. Okuyun ve ne ne kadar isabetli bir karar verdiğinizi görün.

      Sil
    2. Ben yorumlar gercek degildir deyip, merakimdan aldim. Ancak cidden cok basarili ve guzel bir kitap olmus. Fiyati da makul. Daha pahali ve bu kdr iyi olmayan versiyonlarini almistim. Bu superdi. Emeginize saglik. Tek onerim prenses kitabinda bazi konulara daha fazla ornek cumle yazarsaniz super olur. Baslarda guzel ornek cumleler vardi asagi da daha azdi. Sizler kdr yaratici degiliz:) onun disinda tsk ederiz. Basucu kitabim
      Oldu. Tekrar tekrar okuyorum. Egitim sart;) !!!

      Sil
    3. Güzel yorumunuz için teşekkürler,
      Evet kesinlikle eğitim şart, tabi aşk da...
      Sevgiyle kalın...

      Sil
  2. Adsız23:42:00

    kitabın para iade garantisi var mı gerçekten?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, kitabın iade garantisi var. Yurt dışındaki e-kitap satış standartlarının aynısını Erkeklerin Prensesi de sunuyor. Herhangi bir gerekçe sunmadan 15 gün içinde eseri iade edebiliyorsunuz. Ancak istatistiklere baktığımızda iade oranının yüzde birin bile altında olduğunu görüyoruz. Bu da kitabın başarısının ne düzeyde olduğunun kanıtı.

      Sil
  3. BlackAngel13:18:00

    Taktikler harika. Özellikle denge taktikleri ile zihin kontrol taktikleri çok hoşuma gitti. Daha Yatağın Prensesi kitabına bakamadım ama Erkeklerin Prensesine benden tam not. Erkeklere dair her şeyi seviyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Adsız16:41:00

    merhaba kitabı almayı düşünüyorum ama kredi kartı kullanmıyorum. bankadan para havale etsek olur mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitap, kredi kartları dışında banka havalesi ve posta çeki yoluyla da satın alınabiliyor. Ayrıca yurt dışındaki bankalardan da işlem yapabilirsiniz.

      Sil
  5. Adsız03:06:00

    Yatağın Prensesi kitabındaki bilgiler çok ilginç. bazı konuları ilk defa duyuyordum. Kendi adıma üzüldüm. konu hakkında ne kadar da az bilgi sahibiymişim. emeği geçen herkese teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. ÇılgınBediş16:18:00

    Erkekleri kadınların elinde "oyuncak" haline getirmeyin bence. Onların tüm sırlarını böyle ortaya dökerseniz sonra biz nasıl eğleneceğiz???????

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adsız20:40:00

      artık erkekleri parmağımda oynatma vakti geldi.zihin kontrolü dediğiniz şeyi yeni anladım.sayenizde erkekleri elimde oynatmaya başladım bile.onların hem prensesi hem de tanrıçası haline geldim.daha var..

      Sil
    2. Merhaba değerli okurumuz, daha ne bekliyorsunuz? :) Bizce şu tanrıça kelimesi biraz sakıncalı olabilir, biz prenses demekle yetinelim. :)

      Aşkla kalın.

      Sil
  7. Adsız15:26:00

    En beğendiğim kısımlar "ciddi uyarılar" bölümleri. onları inadına inadına erkekleri sinir etmek için yapıcam :)

    YanıtlaSil
  8. Adsız17:22:00

    gerçekten harika. daha kitabı yarılamadan erkeklerin büyüsü söndü gitti.her şey ne kdar da sıradanmış meğer ama ben göremiyormuşum. asıl şimdiye kadar bir sürü büyü kitabına para verdiğime yanıyorum. ne gerek varmış ki önemli olan erkek ruhunu bilmek ve ona göre davranmakmış bütün mesel bu.

    YanıtlaSil
  9. hafize04:37:00

    merhaba ben çocukluk aşkımla tekrar karşılaştım herşey çok güzeldi önce. sonra benim anlamsız kıskançlıklarım yüzünden adam bunaldı. şimdi benden kaçmaya başladı. acaba onu tekrar kendime çekmek için bu kitap işe yararmı. lütfen acil cevap yazın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hafize Hanım Merhabalar,
      Evet bizce bu kitap tam da size göre. Zaten siz kıskançlıklarınızın anlamsızlığını fark etmişsiniz. Bundan sonra yapılacak şey belli. Erkeğin kalbini kazanmanın taktiklerini öğrenip uygulayacaksınız. Eserimiz sizin için en kıymetli yardımcılardan biri olacak. Hadi bakalım, kolay gelsin. Gelişmelerden bizi de haberdar edin lütfen. Sevgiyle...

      Sil
    2. Adsız15:16:00

      allah askina simdye kadar nerdeydiniz nihayet sevdigim erkegi kendime asik etmyi basardim sayenizde ama simdiye kadar cok aci cektim

      Sil
  10. Adsız12:41:00

    kitap bana yeni bir umut oldu tam vazgeçecekken tekrar deneyeceğim. çünkü artık kendime çok güvenim geldi. kesinlikle onu nasıl elde edeceğimi biliyorum başta kitabın yazarı olmak üzere herkese teşekkürler

    YanıtlaSil
  11. kızlar vaz geçin bu şeylerden. erkek işi şans işi. şansınız varsa tamamdır yoksa uğraş dur.

    YanıtlaSil
  12. Adsız13:37:00

    kitap sayesinde özgüvenim arttı metotların işe yarayıp yaramayacağını bilmiyorum henüz yeni okumaya başladım daha kitabın ortalarındayım ama şimdiden kendime güvenim geldi artık en ulaşılmaz erkek dahi benim için elde edilebilecek gibi geliyor

    YanıtlaSil
  13. Kitabı beğenmiş olmanıza sevindik. Eseri dikkatli okuyup belirtilen metotları yerli yerinde uygularsanız "düşlerin kadını" olmanız işten bile değil. Lütfen gelişmeler hakkında bize yazmaya devam edin. Sağlıcakla ve sevgiyle kalın

    YanıtlaSil
  14. Benim olayım çok daha ciddi iki çocuk ve on bir yıllık bir evlilik var. bu kitap benimde işime yarar mı acaba lütfen çok acil cevap yazın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nazan Hanım,
      Sorduğunuz sorunun ciddi bir mevzu olduğunun farkındayız. Eseri hazırlarken işlediğimiz konuların hem sevgililer hem de evli çiftler için yararlı olabilecek biçimde düzenlenmesine dikkat ettik. Zekanızla erkekleri etkileme, erkekleri mutlu etmenin yolları, erkeklerin beden dili, erkekleri kendine aşık ettirmenin yolları gibi konular evli çiftlerimiz için de son derece değerli bilgiler içeriyor. Ayrıca evli çiftler için cinsel yaşamı renklendirecek pek çok detay da Yatağın Prensesi kitabında aktarılıyor. Bu bakımdan eserin faydalı olacağı kanaatindeyiz. Sevgiyle kalın...

      Sil
  15. redstar15:48:00

    ben asıl daha önce kaçırdığım erkeklere acıyorum kızlar :)

    YanıtlaSil
  16. Adsız12:28:00

    bende kitabı almayı çok istiyorum benim kendime aşık etmek istediğim kişi ile aramız şu an çok kötü. hiç benimle konuşmuyuyor. sanki beni hiç görmüyor. onunla iletişim falan kalmadı. bana göre taktikler varmı yoksa ben artık uğraşmasam ve önüme baksam daha mı iyi olur. kitabı alsam kargo kaç günde geliyor ödemeyi kapıdada yapmam mümkünmü. birde bir de ben kimsenin kitabı aldığımdan haberi olmasın istiyorum. nasıl olacak, mümkün mü adreste ismimin olmaması.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba sevgili okurumuz,
      Eğer iletişim kopukluğuna yol açan şey çok ciddi bir nedene dayanmıyorsa her zaman umut vardır. Eser sayesinde erkeği çok daha iyi tanıyacak ve kalbine girmenin metotlarını öğrenebileceksiniz. Kitapta denge taktikleri, sosyal iletişim taktikleri, kral taktikler, ciddi uyarılar, pratik taktikler gibi çok farklı metotlara yer verilmiş. Bu bakımdan Erkeklerin Prensesi ve eki durumundaki Yatağın Prensesi kitaplarını okumanızda fayda var.
      Kitaplar basılı ürün olmayıp pdf formatındadır. Yani siz eseri cihazınıza indirip e-kitap biçiminde okuyabiliyorsunuz. Yani eser kargo ile gelmeyeceği için kitabı satın alıp almadığınızın da anlaşılması mümkün değil.
      Kredi kartı,banka havalesi ve PTT çeki ile eseri temin edebilirsiniz. Ayrıca kitapların yüzde yüz güvenli bir sistemle satıldığını ve iade garantili olduğunu da hatırlatırız. Kalın sağlıcakla...

      Sil
  17. mahbube16:50:00

    gerçekten ufkumu açan bir kitap hazırlamışsınız teşekkürler diyebilirim ki sevgilimin bana olan ilgisi en az üç kat arttı. fakat şimdi içimde bir korku var. acaba bu kitap sayesinde elde ettiklerim kalıcı mı yani bir süre sonra her şey eskisi gibi olmasın. kısacası bu verdiğiniz taktiklerin etkisi ne kadar devam eder?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mahbube Hanım,
      ilişkinizde her şeyin iyi gitmesi bizi sevindirdi. Umarız her şey gönlünüze göre olur. İnsanlarda sevgiliye kavuşulduğu anda bu sefer de "kalıcılık" korkusu baş gösterir. Bu her insanda olabilecek doğal bir eğilimdir. Ancak rahat olun ve birlikteliğin keyfini sürün. Eserdeki taktikler kesinlikle kalıcı sonuçlar doğuruyor ama siz yine de gönlünüzü yatıştırmak istiyorsanız kitabı ikinci ya da üçüncü sefer de okuyabilirsiniz. Sevgiyle kalın...

      Sil
  18. şirretkarı08:47:00

    bence yatağın prensesi çok daha güzel. o kitaptan gerçekten çok şey öğrendim. diğer kitaptan ise sadece erkeklerin beden dili ile ilgili olan yeri okudum. o da güzel. elinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yatağın prensesini cok merak ettim gercekten faydasını gordunuzmu özelliklede cinsel isteksizlige karsi :(

      Sil
  19. Sümeyye0713:45:00

    selamlar ben kitapları aldım ve tabletime indirdim ama tabletim bozuldu. şimdi başka cihaza nasıl aktaracağım. tekrar mesaj yazsam arşivden yine gönderir misiniz yoksa yeniden kitabı satın mı almalıyım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Sümeyye Hanım,
      Eseri tekrar satın almanıza gerek yok. Sadece yayıncı kuruluşa bir mail atmanız yeterli. Aynı gün içinde eseri tekrar cihazınıza indirebilirsiniz. Tüm yeniden yüklemelerin ve yapılabilecek güncellemelerin ücretsiz olduğunu da hatırlatırız. Kalın sağlıcakla...

      Sil
    2. Adsız13:25:00

      Bu kitabi bende telefonuma indirmek istiyorum lutfen yardimci olurmusuz

      Sil
  20. elifb.18:16:00

    Merhaba hocam,benim sorunum erkek arkadaşımın psikolojik rahatsızlıklarının olması. birkaç aydır hastaneye gidiyor ve ilaç tedavisine başladı.bazen bana çok garip davranıyor. bazen beni bazı günler hep yanında istiyor bazen bana karşı çok kırcı oluyor. ne yapacağımı şaşırmış vazyetteyim şu an. sizin kitaplarınızı alsam işime yarar mı acaba. cevabıınızı sabırsızlıkla bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Sevgili Okurumuz,
      Yazdıklarınızdan çıkardığım kadarıyla erkek arkadaşınız psikolojik tedavi görüyor. Yani şu an itibari ile ciddi bir sağlık sorunu ile mücadele ediyor. Öncelikle geçmiş olsun diyoruz. Umarız en kısa zamanda her şey düzelir.
      Bizim eserlerimiz erkekleri etkileme ve kendine aşık ettirme üzerine çeşitli taktiklere yer veren bir kaynak. Ayrıca kitapla birlikte gönderdiğimiz Yatağın Prensesi'de ise cinsel konularla ilgili bilgiler sunduk.
      Eserimiz bir psikolojik tedavi kitabı ya da tıp kaynağı değil. Bu konuda lütfen ciddi bir uzmandan destek alın. Çünkü psikolojik rahatsızlıklara vaktinde müdahale edilemezse sorun gittikçe büyüyebilmektedir.
      Kendinize iyi bakın. Yine geçmiş olsun. Sevgiyle kalın...

      Sil
  21. Adsız01:09:00

    ben yıllardır bu konuda birçok kitap okudum çünkü ben erkekleri etkileme konusunda doğuştan yeteneksiz bir kızım. çok okudum. bazı kitaplar güzeldi bazıları boştu. ama bu kitap gerçekten güzel. insana pratik bilgiler veriyor. yani hap gibi bilgiler. gerçi daha baştan sona inceleyemedim ama biliyorum bu daldaki en derli toplu şey bu kitabınızdır. Uğraşan çıkaran herkese teşekkürler

    YanıtlaSil
  22. Kızlar bence kitabı okurken kendi deneyimlerinizi de düşünün. ben eski ilişkilerimde yaptığım hataları daha iyi görmeye başladım. Keşke daha önce okusaydım diyorum ama geçen geçti. artık önümüzdeki maçlara bakacağız değil mi ama :)

    YanıtlaSil
  23. Nurhayat10:26:00

    Selam kızlar, Ben kitabı tavsiye üzerine aldım. itiraf edeyim ki bu kadar etkili olabileceğini hiç düşünmemiştim. sadece bir yurt dışı gezisine çıkmadan önce yolculuk sırasında okumak üzere almıştım. son zamanlarda okuduğum en güzel eserlerden biri çıktı. teşekkürler canlarım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olumlu yorumlarınız bizi gerçekten onure ediyor. Teşekkürler...

      Sil
  24. Ceyhan13:05:00

    Ben kitabı basılı halde almak istiyorum, acaba parayı havale etsem bana gönderebilir misiniz
    gerçi siz kitabın sadece e-kitap olduğunu belirtmişsiniz ama bana yardımcı olun lütfen bir türlü e-kitaba alışamadım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Ceyhan Merhaba,
      Maalesef eserler sadece e-kitap olarak satılıyor. Kitapların basılı halleri yok. Bunun temelde iki nedeni var: Birincisi kitabın yurt dışında da yurt içindeki kadar yaygın satılması. Neredeyse dünyanın her yanında yaşayan Türkler bu kitabı sipariş edip okuyorlar. Böyle olunca da haliyle e-kitap daha pratik bir çözüm oluyor. Bir diğer sebep ise maalesef korsan kitap furyasının önüne geçmek.Ayrıca e-kitabın çevreye olumlu katkısını da göz önünde bulundurmak gerekir.

      Sil
  25. Adsız23:05:00

    erkek arkadaşım harika bir insan olduğumu söylüyor onu çok iyi tanıdığımı söylüyor yataktaki performansımı övüyor kendimi yeni baştan yaratılmış gibi hissediyorum bilmek ne kadarda etkiliymiş bu kitabı okuyunca anladım tşk arkadaşlar

    YanıtlaSil
  26. Adsız10:09:00

    Slm bizim sorunumuz kocamın erken boşalma problemi var. pekçok bitki çayı falan aldık. ama fayda etmedi. acaba kitabınızda bu sorunla ilgili çözümler varmı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Sevgili Adsız
      Bahsettiğiniz konu tamamen bir sağlık sorunudur. Bu nedenle size iyi bir psikologa gitmenizi tavsiye ederim. Çünkü erken boşalma problemi genellikle kimi bilinçaltı sorunlarına dayanmaktadır. Fakat fazla endişelenmeye gerek yok, erken boşalma sorunu günümüzde birkaç seansla kolayca tedavi edilebilmekte. Kalın sağlıcakla...

      Sil
    2. Adsız01:17:00

      sayenizde ben de erkeklerin prensesi oldum sırada yatak var.:)

      Sil
  27. HoppaKız12:19:00

    Merhaba önceleri kitabın fiyatı bana biraz pahalı geldi. Ama sonra kitabı alıp okuyunca gerçekten de değdiğini anladım. Fakültedeki erkekler etrafımda fır dönmeye başladı. Hayat bazı şeyleri bilince çok daha güzel. Hepinizi kocaman öpüyorum :) :) :)

    YanıtlaSil
  28. Eski sevgilimi bu kitap sayesinde geri kazanabilir miyim acaba? Bir türlü yeni hayatıma bakamadım. Onsuz olmuyor. Gerçi çevremdeki herkes bana bırak diyor ama ben bırakamıyorum. kitapta eski sevgiliyi geri kazanmak için de işe yarayacak bilgi var mı acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Sevgili Yonca,
      Erkeklerin Prensesi sayesinde eski sevgilisi ile diyalogunu düzelten ve yepyeni bir aşk hayatı yaşayan çok sayıda okurumuzdan mailler aldık.Bu kitap erkeklerin kalbine giden yolun trafik işaretleri... Sizi gitmek istediğiniz yere güven içinde götürecektir. Sevgili Yonca bizi gelişmelerden haberdar et, e mi? Kal sağlıcakla...

      Sil
  29. Merhaba benim çok çapkın bir erkek arkadaşım vardı. onun benden başkasıyla ilgilenmemesi için neler yaptım neler... ama malesef hiçbir yöntem etki etmedi. ben çok kıskanç olduğum için durum daha da karmaşık oldu. ben kıskandıkça o daha çok hata yapmaya başladı. artık daha fazlasını kaldırmayacağımı düşünürken sizin kitabınızla karşılaştım. gerçekten çok sağolun. sanki o adam gitti yerine başkası geldi. aslında ben değişmişim arkadaşlarım öyle diyor. eskisi gibi değilmişim. ama her ne olsa olsun mutluyuz ya o bana yeter. sayenizde erkek arkadaşıma yeniden kavuştum. Çok teşekkrler elinize dilinize sağlık

    YanıtlaSil
  30. GurbetçiGurbet12:19:00

    bir numarasınız ve on numara bir kitap hazırlamışsınız. thank you and your friends :)

    YanıtlaSil
  31. Gülyaz14:06:00

    Bu konuda pek çok kitap okudum şimdiye kadar okuduğum en derli toplu kitap. ama ben sadece Erkeklerin Prensesini indirdim. Yatağın Prensesi de varmış. Her halde yeni bir bonus kitap. Onu nasıl alabilirim. sadece o kitabı satın alsam olur mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Siz kitabı uzun süre önce almışsınız anlaşılan. Çünkü yaklaşık 1 yıldır "Erkeklerin Prensesi" kitabını alan her okurumuza "Yatağın Prensesi" adlı 100 sayfayı aşkın bir bonus kitap gönderiyoruz. Cinsel mutluluğa ulaşmanızı sağlayan bu ek kitabı yayıncı kuruluşa bir mail atarak temin edebilirsiniz. Yani bu eser için herhangi bir ödeme yapmanıza gerek yok. Üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin kitabın tüm güncellemelerini ve yeni eklenecek ürünleri ücretsiz alabilirsiniz.

      Sil
  32. Yasemin16:36:00

    sayenizde e kitaplara olan bakışım değişti. ben bir e kitabın bu kadar güzel olabileceğini düşünmemiştim. başarılarınızın devamını diliyorum ancak bir de eleştirim olacak. bence kitabın basılmış halini de çıkarmalısınız. hatta okurlara hem basılı hali hem de e kitap seçeneklerini sunmalısınız çok mu zor böyle yapmak. bence daha faydalı olur öyle yapsanız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yasemin Hanım, yönelttiğiniz bu eleştiriyi sık sık duyuyoruz. Pek çok okurumuz bizden kitabın basılı halini de istiyor. Ama daha sonra e-kitap okumanın zevkini de bizimle keşfettiğini ifade ediyor. Elbette matbu kitap isteyenlerin taleplerine cevap vermek gerekiyor fakat artık dünyada e-kitabın basılı kitaplarla rekabet edebilecek bir yaygınlığa ulaştığı da bir gerçek. Eleştirinizi değerlendireceğiz, teşekkürler sevgiler

      Sil
  33. merhaba benim 6 yıllık bir ilişkim vardı. iki ay önce bitti. henüz tam olarak atlatamadım. ama nasıl oldu da benim için deli divane olan tüm ailesini karşısına alan adam ilgisiz biri oldu çıktı anlamadım. bendede suç var mıydı yok muydu kestiremiyorum ama kendime güvenim çok kırıldı yeni bir ilişkiye asla giremem eski sevgilime dönmeyi de kendime yediremiyorum ne yapacağımı bilmiyorum artık ciddi ciddi yalnız yaşlanmayı bile düşünüyorum ne yapmalıyım sizce bir daha mı denemeliyim yoksa biraz daha mı dinlenmeliyim kendimi çok yorgun hissediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Kamer Hanım,
      Her ilişki bittiğinde kılıç yarası gibi bir etki bırakır. Yani yara iyileşir ama izi kalır. En nihayetinde insanız ve duygularımız yaşamımızda önemli bir yer tutuyor. Tüm okurlara tavsiyemiz eğer ilişkiyi kurtarmak mümkünse öncelikle eski sevgiliye şans tanımak. Fakat eğer artık ilişki mutluluk vermek yerine mutsuz ediyorsa bitirmek. Tabi buna siz karar vereceksiniz. Erkekleri daha iyi anlamak için onlar hakkında bilgilenmelisiniz ve kendi hatalarınız konusunda da dürüst bir yüzleşme içine girmelisiniz. Umarım pek yakında mutluluğu yakalarsınız. Sevgiyle kalın.

      Sil
  34. Adsız09:53:00

    herkes olumlu yorum yazmış, ben inanmıyorum bu kadar etkili olduğuna, sanki mucizevi bir tılsımmış gibi anlatılıyor, biraz gerçekçi olun lütfen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Sevgili Adsız,
      Size eserimizi okumanızı öneriyoruz. Eseri okuduktan sonra eminiz ki siz de bize bu tarzda teşekkür mailleri yazacak ve bizimle sevincinizi paylaşacaksınız. Tabi bu arada eseri okuduğunuzda eksik taraflar tespit ederseniz bize yazın. Eleştirileriniz bize yol gösterecektir. Kalın sağlıcakla...

      Sil
  35. hafize11:30:00

    merhaba ben daha önce yazmıştım size. çocukluk aşkımı kıskançlık yüzünden kaybetmiştim. yani ben onu kıskandığım için onu çok bunaltmıştım oda benden kaçmıştı. kitabınızdaki taktikleri denedim herşeye yeni baştan başladım inanının tam bir mucize. doğrusunu isterseniz önce bu derece etkili olcağını düşünmemiştim. çok ama çok teşekkürler size minettarım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Hafize,
      Sevinciniz, sevincimiz oldu. Çocukluk aşkı gibi özel bir ilişkide tekrar mutluluğu yakalamanıza sevindik. Aşkla kalın...

      Sil
  36. Nisanur14:02:00

    bundan 1 yıl önce bir erkeğe aşık olmuştum ama o beni sevmiyordu sürekli bana çirkin kız falan diyordu şakalaşıyordu ama beni hiç ciddiye almıyordu. ben de kendimi çirkin kabul etmeye başladım öz güvenim falan bişey kalmadı tabi hep başka bir kızla takılıyordu. ben çok üzülüyordum. bir arkadaşım sizin kitabınızı bana verdi okudum çok faydalandım o kızdan ayrılınca da hemen harekete geçtim kısa sürede tavladım. sevdiğime kavuştum sonuçta ama sizin kitabı satın almadım sadece arkadaşımın tabletini aldım üç dört hafta oradan okudum. vicdan yönünden rahatsız oldum acaba kul hakkına girdim mi sonuçta kitabı falan satın almadım lütfen hakkınızı helal edin. tekrar tekrar teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Nisanur,
      Sevdiğin kişiye kavuşmana sevindik. Vicdani yönden rahatsız olmana gerek yok. Eseri satın alan bir kişi elbette ki kitabı ailesi ve yakın arkadaşları ile paylaşabilir. Bizce bir sıkıntı yok. Ancak bu eserler Telif Hakları Yasalarınca korunmaktadır. Bu nedenle eserin bir kısmının ya da tamamının belli platformlarda paylaşılması ciddi suç sayılmaktadır. Lütfen bu hususa dikkat edin.
      Umarız ilişkiniz daim olur ve her zaman yüzünüz güler. Mutlulukla ve aşkla kalın...

      Sil
  37. Delideliküpeli12:08:00

    Yatağın prensesiymiş erkeklerin prensesiymiş ne oluyoruz kız tövbe tövbe :)

    YanıtlaSil
  38. Adsız13:55:00

    yatağın prensesi erkeğimin aklını başından almama neden oldu tek kelimeyle harika bi ilişki yaşadım onun hiç bu kadar zevk aldığına tanık olmamıştım adeta bana taptı

    YanıtlaSil
  39. hatice16:00:00

    bişey sorucam acaba ben kitapları nasıl alabilirim hangi hesaba para yatıracam arkadaşım çok öğdü bu kitapları bende almak istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hatice Hanım, kitabı almak için kredi kartı, banka havalesi veya posta çeki seçeneklerinden birini tercih edebilirsiniz. Sağlıcakla...

      Sil
  40. Adsız13:38:00

    selamlar ben aslında Yatağın Prensesini almak istiyordum. Yani ana kitap değilde bonus kitap için aldım. ama itiraf edeyimki önceleri bonus olduğu için etkili olmaz dedim. ama çok etkili bir kitap. beni resmen uçurdu. sadece o kitap bile çok iyi. erkeklerin prensesinide en kısa zamanda okuyacağım çok güzel şeyler öğrendim sayenizde süpersiniz bu alanda

    YanıtlaSil
  41. benim erkek arkadaşım benden çok soğumuştu hatta kendi iş yerinden bir kızla takılmaya başlamıştı ben sorduğumda birşey yok falan diyordu ama ben biliyordum ona yanaşıyordu eski samimiyetimiz kalmamıştı bende bir ilişki uzmanına yazdım. bana erkeklerin prenseside içinde olan bir kitap listesi gönderdi. nasip oldu ilk bunu okudum ve birkaç günde herşey tersine döndü. erkek arkadaşım o kıza gönlünü kaptırmak üzere olduğunuda itiraf etti sonunda neyse başınızı ağrıtmayım valla çok iyi geldi bu kitap az daha sevdiğimi kaybediyordum hızır gibi imdadıma yetişti kitap

    YanıtlaSil
  42. Umarız hem böyle mutlu olursunuz. Sevgiyle...

    YanıtlaSil
  43. Begüm10:16:00

    Gerçekten harika, ilk defa saatlerce ara vermeden kitap okudum. Tamamen bilgi deposu. Erkeklere bakış açım değişti. Daha önce neredeydiniz Allah aşkına?

    YanıtlaSil
  44. Adsız01:15:00

    gerçekten çok iyi gerçekten.

    YanıtlaSil
  45. Vildan04:37:00

    kimse bulunmaz hint kumaşı değil arkadaşlar size değer vermeyen sizi küçük gören kişiye niye bu kadar değer veriyorsunuz ki Allahtan kendiniz için hayırlı olan neyse onu isteyin Allah sesinizi duyacaktır. Erkekleri çok yüceltmeyin sonra onlara bir haller oluyor yapmayın

    YanıtlaSil
  46. Adsız07:39:00

    Arkadaşlar yatağın prensesinde önsevişme kısmında bazı noktalar çok ilginç. gerçekten etkili taktiklere benziyor. ama denemeye korkuyorum. acaba bu taktikleri denesem kocamın bana bakışı olumsuz olur mu yani hakkımda ne düşünür deneyen yapan var mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çağla10:36:00

      kız adam o taktikleri bulmuş da yanlış düşünecekmiş öpsün de başına koysun seni :)

      Sil
    2. Sevgili Adsız,
      Çağla Hanım kesinlikle haklı. Çünkü uygulayacağınız taktiklerle erkeği ancak mutlu edersiniz. Unutmayın ki erkeğin cinsel yaşamı renkli olduğunda mutluluk katsayısı da artıyor. sevgiyle...

      Sil
  47. gerçekten harika, o karmaşık tarifler o ağır dil yok bu kitaplarda.okuduğunu anlıyorsun ve kitaptaki taktikleri günlük hayatta rahatça uygulayabiliyorsun. daha ne istersin ki tşk herkese

    YanıtlaSil
  48. öyle bir kitapla olaydı bu işler kolaydı ben inanmam böyle şeylere. doğuştan varsa boyun posun tamamdır yoksa valla bakmıyorlar bile

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canan Hanım,
      Sizi sadece kitabı okumaya davet ediyoruz. Eminiz ki bize teşekkür edeceksiniz. Aşkla kalın...

      Sil
  49. Şükran09:50:00

    Erkeklerin beden dili bölümü çok güzeldi. bi de erkekleri etkileme üzerine taktikler de hoştu. ha bi de yatağın prensesindeki mini ansiklopedi kısmı varya o da hoşuma gitti. ilginç şeyler öğrendim oradan.

    YanıtlaSil
  50. Adsız15:11:00

    acaba kitap android cihazlarda da çalışıyor mu yoksa sadece pc üzerinden mi okunuyor yani her cihaza uyumlu mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Adsız,
      Kitap elektronik ortamdaki her türlü cihazda okunabilir. Eser, pdf formatındadır, okunması için ayrıca özel bir programa ihtiyaç yoktur. Sevgiyle...

      Sil
  51. Adsız20:32:00

    nasıl olur yahu?sadece yazdığınız bikaç taktikle erkek arkadaşımı kendime aşık ettim.zihin kontrolü dediğiniz bumuydu?

    YanıtlaSil
  52. erkeklerin prensesini okuduğumda içim özgüven ve cesaretle doldu uzun zamandır aşık olduğum erkekle gidip konuştum ve onu kendime bağlamayı başardım gelişmeleri yazacağım yine

    YanıtlaSil
  53. ülkü14:13:00

    Kitabı beğendim gerçekten güzel fakat bazı eleştirilerim var. mesela yatağın prensesindeki bazı taktikler bizim kültürümüze uygun olmayabilir. en azından benim yaşam tarzıma uymaz. ayrıca erkeklerin beden dili var. erkeğin prensesi kitabında orda keşke her hareket resimli olsaydı. son bir eleştirimde şu olacak keşke kitapta aşk testleri falan da olsaydı mesela ne kadar seviyor seviyormu sevmiyormu tarzında anketler. yinede güzel olmuş keyif aldım okurken

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ülkü Hanım,
      Muhtemelen siz kitabın birinci baskısını alıp okudunuz. Çünkü eleştiri yönelttiğiniz hususları ikinci baskıda giderdik. İsterseniz kitabın yeni baskısını ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Ayrıca ikinci baskıda özellikle Yatağın Prensesindeki bazı konuları görseller yardımı ile sunmaya gayret ettik.
      Eleştirileriniz bizim için kıymetlidir, teşekkürler.
      Aşkla kalın...

      Sil
  54. Servet01:25:00

    ben de okudum arkadaşlar artık sırrınızı bilen bir erkek de var :)

    YanıtlaSil
  55. FİGEN12:56:00

    BENCE AŞKTA EN ÖNEMLİ ŞEY CESARETLİ OLMAK. KORKMAYACAKSIN. HEMEN İLETİŞİME GEÇECEKSİN. ONUN DIŞINDAKİ HER ŞEY KENDİLİĞİNDEN GELİR SONRA.

    YanıtlaSil
  56. kitabı aldım ama sadece Erkeklerin Prensesini indirebildim Yatağın Prensesi de aynı anda mı iniyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Oya,
      Evet Yatağın Prensesi kitabı da aynı anda iniyor. Çünkü bağımsız bir kitap olmasına rağmen Yatağın Prensesi bir süre için bonus olarak veriliyor. Eğer indirmekte sorun yaşadıysanız tekrar indirebilirsiniz. Kitabı ve ekini tekrar indirmek için ekstra bir ücret ödemenize gerek yoktur.
      Mutlu kalın, sevgiyle...

      Sil
  57. kübra17:35:00

    Ben kitabı sevdiğim erkeği tam kaybetmek üzereyken aldım. kitaba bir can simidi gibi sarıldım. aslında o aralar başka hiçbir seçeneğimde kalmamıştı. Gül gibi adam elimden gidiyordu. gerçektende işe yaradı. çünkü ben uzun süreli bir birlikteliğime heyecan katmak için aldım. son zamanlarda çok monoton bir ilişkimiz olmuştu. sayenizde yeni baştan başladık. itiraf edeyimki bu nispette faydalı olacağına ilk başlarda inanmamıştım. ama gerçekten çok etkiliymiş. hakkınızı teslim etmek lazım. iyiki sizi tanımışım. teşekkürler

    YanıtlaSil
  58. hatice08:18:00

    selam, harika bir şey hazırlamızşsınız erkeklerin prensesi de yatağın prensesi de süper. daha bitmedi kitaplar ama çok kaliteli olduğu belli. elinize sağlık

    YanıtlaSil
  59. Ya ben bir şey çok şaşırdım. yatağın prensesinde cinsel gücü arttıran gıdaların bir listesi var. güzel bilgiler var ama hiç aktarlardaki bitki çaylarına falan yer vermemişsiniz. ben kullanıyorum devamlı. acaba zararlı mı bunlar. ben hiçbir yerde zararlı olduğuna dair bilgi bulmadım da.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inanki cinsel gücü artırdığını söyledikleri şeylerin çoğu işe yaramıyor. erkeklerin tamamen psikolojik. moralleri kötü olsa ne yapsan boş. ama moralleri iyi ise yataktada süper oluyorlar

      Sil
    2. Merhaba Arkadaşlar,
      Evet Derya Hanım'ın dediği gibi erkeklerin ruhsal durumları ile cinsel performansları arasında doğrudan bir ilişki vardır. Fakat bazı gıdaların da cinsel güç üzerinde etkili olduğu bir gerçek.
      Kitapta verdiğimiz gıdalar listesi sadece tıp literatüründe geçen ve cinsel gücü arttırdığı "tescil edilmiş" ürünlerdir. Eserimizde bilimsel dayanağı olmayan herhangi bir bilgiye de yer vermedik. Aktardığımız her şey uzun bir araştırmanın ürünüdür. Siz de sağlığınız da bizim için önemlisiniz.
      Kalın sağlıcakla...

      Sil
  60. Karşıyakalı19:54:00

    çok fazla övdünüz bu kitabı arkadaşlar merak ettim nedir bunun linki nasıl indirilir kitabın adını yazdığımda gelen ilk sayfa kitabın kendi sayfası mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Sevgili Karşıyakalı
      Eserin resmi tanıtım sayfası www.erkeklerinprensesi.com sitesidir. Bu siteden kitap hakkında detaylı bilgi edinip eseri satın alabilirsiniz. Bu site dışında kitabı tanıtan onlarca site var. Bu sitelerin verdiği link de yine kitabın resmi sayfasına yönlendirilmektedir.
      Karşıyakaya'ya Selamlar...

      Sil
  61. cilve yapma yolları süper. taktiklerde çok güzel olmuş. öğretici ve eğlenceli.

    YanıtlaSil
  62. Pınar13:33:00

    Ben tanıtım sayfasından baktım erkekleri etkilemek var, aşık etme var, kendine bağlama var, özgüven var, zihin kontrol taktikleri var, cinsel bilgiler var... yani arkadaşlar var da var... ama ben kalıcı bir aşk istiyorum. ben onu tavlamak değil onunla evlenmek istiyorum. şimdi bu taktikleri uygulasam ve onu büyülesem bir süre sonra büyü bozulsa ne yapacağım gerçekten taktikler uzun süre etkisini gösteriyor mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Pınar Hanım,
      Kitapta erkeği kendine bağlama taktikleri de bulunmakta. Bu taktiklerin özelliği erkeği tüm benliği ile etkilemesi ve kalıcı ilişkilere zemin hazırlaması.
      Aşkla kalın...

      Sil
  63. Kitap çok bilimsel olmuş. Nerde o 100 soruda aşk, onu kalbinden vur tarzı kitaplar :)

    YanıtlaSil
  64. Nursel08:36:00

    Sayenizde her şey çok daha güzel oldu. Öyle bir zamanda yetiştinizki bana sevdiğimi tekrar bahşettiniz emeği geçen herkese teşekkürler

    YanıtlaSil
  65. Adsız13:04:00

    valla ne yalan soyliyim bende begendim cok surukleyici olmus:)

    YanıtlaSil
  66. İremnurelmalı22:44:00

    Birkaç sitede kitabın ismi var ve indir putonu koymuşlar ama hiçbir yerden inmiyor. Nasıl ulaşacağız kitaba?????

    YanıtlaSil
  67. İrem Hanım,
    Eser telif yasaları ile korunduğu için resmi satış sayfası dışında başka bir yerden indirilmesi mümkün değil. Bu nedenle de kitabın tanıtımını yapan tüm siteler aynı indirme linkini vermek zorunda. Esere http://www.erkeklerinprensesi.com/ adresi üzerinden sahip olabilirsiniz.
    Sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  68. Simeranyalı08:54:00

    Merhabalar, kitabı aldım ve çok beğendim. Gülümseyerek ve şaşırarak okuyorum. Fakat ben her sabah 50 her akşam 50 dakika yollarda olan biriyim. Acaba sesli kitap seçeneği de olasa fena olmaz mı? Eminim benim durumumda olan pek çok kişi var. Öyle bir çalışmanız olsa nasıl haberimiz olacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Sesli kitap uygulamaları ülkemizde yeni yeni okurlarla buluşuyor. Sistemin alt yapısı oturduğunda eserlerimizi sesli olarak da okurlara göndermeyi düşünüyoruz. Bu konuda şu an itibariyle net bir takvim sunamıyoruz. Ancak yeni ürünler eklendiğinde bunu hem tanıtım sayfamızda hem satış sayfamızda okurlarımızla paylaşacağız.
      Aşkla kalın...

      Sil
  69. Türkan13:53:00

    Son zamanlarda gördüğüm en nitelikli eserler. Herkese teşekkürler...

    YanıtlaSil
  70. Latife Bor22:49:00

    akşama kadar twitten haber takip ediyorum, neler çıkmış da haberimiz yok. millet böyle faydalı şeylere bakıp hayatını yaşıyor ben boşa zaman geçiriyorum. valla akıllanmam ben...

    YanıtlaSil
  71. Ben otuz kırk sayfa bişey bekliyordum. bildiğin ciddi kaynak bunlar. iki kitap toplamda 250 ile 300 sayfa arası. neyse ki okunması kolay ve dili akıcı.

    YanıtlaSil
  72. Adsız12:26:00

    Kitaptaki bu denge taktikleri dengemi sarstı arkadaşlar :) bence diğer taktiklerden daha sarsıcı. Ama zihin kontrol taktikleri bi harika... Yatağın Prensesi ise beni uçurdu. TŞK...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değerli yorumlarınız için hepinize teşekkürler, kucak dolusu sevgiler...
      Aşkla kalın...

      Sil
  73. Güler Deniz23:40:00

    Merhabalar ben kitap ilk çıktığında almıştım. Bir sitede yeni baskısı çıktı diye yazmış. Çok ciddi farklılık var mı? Kitabı tekrardan satın almam gerekiyor mu?

    YanıtlaSil
  74. Merhaba Sevgili Güler,
    Evet kitapta bazı küçük değişiklikler yaptık. Kimi bölümlerde daha detaylı açıklamalar ekledik. Ayrıca Yatağın Prensesi kitabında da bir bölüm ekledik. Eğer isterseniz yeni baskıyı da alabilirsiniz. Yeni güncellemelerin ücretsiz olduğunu hatırlatırız.
    Sevgiyle ve aşkla kalın...

    YanıtlaSil
  75. Bnde almak istiyorum normal kitap şeklinde varmı yada cihazdan cihaza aktarma şansım varmı çünkü telefon yada tablet vb gelse ya bozulursa diye düşünüp yeniden almakmı gerekiyor bilgilendirirseniz sevinirim

    YanıtlaSil
  76. Bnde almak istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,
      Kitabı sadece bir defa almanız halinde farklı cihazlara yükleyebilirsiniz. Ayrıca yüklediğiniz cihaz bozulursa başka cihazlara da indirebilirsiniz. Çünkü kitap vergiye tabi bir eser bu nedenle satış yaptığınıza dair kayıtlar ilgili şirkette resmi olarak arşivleniyor. Tabi kişinin özel bilgileri kimseyle paylaşılmıyor.
      Bu tarzdaki taleplerde ise eski müşterilere hizmete devam ediliyor.
      Ayrıca kitabı bir defa almanız halinde kitabın yeni baskılarını ve çıkması muhtemel ek kitaplarını da ücretsiz temin edebileceksiniz.
      Sevgiyle kalın...

      Sil
  77. Adsız09:21:00

    Merhaba ben kitaplarınızı satın almak istiyorum. Sanırım e-kitap olarak satıyorsunuz, ben e-kitap olarak istemiyorum. Ayrıca posta çeki ile ödemek istiyorum bana bu konuyla ilgili bilgi verir misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,
      Maalesef şu anda kitabın basılı hali mevcut değil. Eser sadece e-kitap olarak satılıyor.
      Eseri posta çeki ile de satın alabilirsiniz. Ayrıca eserin kredi kartı ve banka havalesi ile alınması da mümkün.
      Eserin resmi tanıtım ve satış sayfası http://www.erkeklerinprensesi.com/ sitesidir.
      Aşkla kalın.

      Sil
  78. Adsız13:56:00

    Neden PayPal ile ödeme yapilmiyor yurtdişindan?
    Bu kitabi cok istiyorum.
    PayPal ile ödeme gösteriliyor ama yapilmiyor.
    kredi kartim yok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Sevgili Okurumuz,
      Maalesef PayPal sistemi Türkiye'den çekilme kararı aldı. Şu anda PayPal sistemi ülkemizde yok.Umarız en kısa zamanda sorun çözülür. Yani bizimle ilgili bir problem değil.
      Eseri banka havalesi veya posta çeki ile da temin edebilirsiniz.
      Sevgiyle kalın.

      Sil
  79. Adsız11:33:00

    Merhabalar hoşlandığım biri bana gıcık oldu ve beni sosyal medya hesaplarından da sildi. Ben erkeklerin ilgisini çekecek kadar güzel ve çekici bir insan değilim fakat ona kendimi aşık etmek istiyorum. bu kitap bana yardımcı olur mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,
      Emin olun ki her kadın erkeklerin kraliçesi olmaya layıktır ve hiçbir güzellik kadın güzelliği ile boy ölçüşemez. Bu yüzden güzelliğiniz konusunda peşin hükümlü olup "güzel ve çekici bir insan değilim." demeyin lütfen.
      Bu kitabın özelliği erkekleri çok detaylı tanıtıp onların kalbine giden yolun tüm durakları hakkında bilgiler vermesi. Bu bilgiler sayesinde okurlar büyük bir özgüvene sahip oluyor ve erkekleri elde etme yolunda ciddi bir güç kazanıyorlar.
      Bu eser ile kendinize aşık edemeyeceğiniz erkek yok, sevgili okurumuz.
      Aşkla kalın...

      Sil
  80. Adsız09:57:00

    Ben almak istiyorum ama anlayamadım ne yapacak bilgilendirir misiniz yada size ulaşabileceğimiz numara verin

    YanıtlaSil
  81. Merhabalar,
    Ayrıntılı bilgi için eserin resmi tanıtım ve satış sayfası olan erkeklerinprensesi.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.
    Aşkla kalın.

    YanıtlaSil
  82. Adsız12:18:00

    Merhaba bu kitap e-kitap mi aldiktan sonra sadece bilgisayardan mi okuyabiliyoruz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet,eser e-kitap formatındadır. Bilgisayardan, telefondan ya da tabletten okuyabilirsiniz.
      Sevgiyle kalın...

      Sil
  83. Adsız23:11:00

    sevgisini hiç gösteremeyen ve büyük bi iletişim eksikliğine de cözüm olur mu ise yarar mı yani.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer küçük de olsa bir kalp taşıyorsa ve kanında biraz tutku ateşi varsa kesinlikle faydalı olacaktır.
      Aşkla kalın...

      Sil
  84. Bende almak istiyorum.yalnız kredi kartı kullanmıyorum telefon faturasına ödemeli olabilirmi? Cevap bekliyorum teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,
      Eseri banka havalesi ve posta çeki ile de alabilirsiniz. Geniş bilgi için kitabın resmi tanıtım ve satış sayfası olan erkeklerinprensesi.com sitesine bakabilirsiniz.
      Aşkla kalın...

      Sil
  85. Adsız12:11:00

    Merhabalar ben kitaplarınızı satın almıştım bana mail attınız indirdim rahat okudum fakat maili silmişim bana tekrar mail atabilir misiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Elbette eseri tekrar alabilirsiniz. odaklipazar.com adresine eseri satın aldığınız resmi ad soyadı belirten bir mail atarsanız eser size gönderilecektir. Tüm yeniden indirmelerin ve güncellemelerin ücretsiz olduğunu hatırlatırız.
      Aşkla kalın...

      Sil
  86. Adsız14:30:00

    Kitapcilarda bulamazmiyiz bu kitaplari

    YanıtlaSil
  87. Maalesef şu anda eserler sadece e-kitap halinde satılmaktadır dolayısıyla eseri herhangi bir kitapçıda bulmanız mümkün değildir.

    YanıtlaSil
  88. Adsız11:18:00

    Merhaba bu kitabi almak istiyorum bana yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,
      Eseri resmi tanıtım ve satış sayfası olan erkeklerinprensesi.com adresi üzerinden temin edebilirsiniz.
      Aşkla kalın...

      Sil
  89. Kitapi nasil indire bilirm yardmcı olurmsnz

    YanıtlaSil
  90. Merhabalar,
    Eseri resmi tanıtım sayfası olan erkeklerinprensesi.com sitesinden indirebilirsiniz. Eser pdf formatında olup mailinize e-kitap olarak gönderilecektir. Kitabı kredi kartı, posta çeki veya banka havalesi ile alabilirsiniz.
    Aşkla kalın...

    YanıtlaSil
  91. Merhaba, az önce kitabı satın aldığıma dair bankamdan hesap kesildi. Fakat hala ödeme yap konumunda duruyor. Umarım başka birşey yoktur boşuna hesabımdan kesilmemiştir. Bilgi alabilir miyim rahatsız oldum?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Sevgili Adsız,
      Bu konuda rahat olun. Eğer yanlışlıkla birden fazla kesinti olsa dahi bu durumda bilgilendirilirsiniz ve paranız hesabınıza iade edilir. Üstelik böyle bir olayla bugüne kadar karşılaşmadık. Ama siz yine de cihazını yeniden başlatırsanız faydalı olur. Kitap vergiye tabidir ve tüm ödemeler anlık olarak takip edilmektedir. Ayrıca yüzde 100 güvenlik serfitikası ile satışlar yapılmaktadır.
      Yine de herhangi bir olumsuzluk olursa bize erkeklerinprensesi@gmail.com hesabına özelden yazın. Ancak gerçek adınız ile bizimle iletişime geçerseniz hesapları takip etmemiz daha kolay olacaktır.
      Sevgiyle

      Sil
  92. Adsız16:34:00

    Selamlar okudum ve bilmediğim hiç birşey olmadığını öğrenmiş oldum iade işlemi için ne yapmalıyım ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Adsız,
      İade işlemi için odaklipazar.com sitesine bir mail atmanız yeterli olacaktır. Paranız en geç 48 saat içinde hesabınıza iade edilecektir.
      Aşkla kalın.

      Sil
  93. Merhaba ben uzak mesafeli bir ilişki sürdürüyorum ve ancak iki ayda bir falan gorusebiliyoruz ilişkimiz 1 seneden beri devam ediyor fakat araya mesafe girince bazen bana olan tavırları değişiyor arada soğuk davranıyor bu kitabı almak istiyorum ama uzak mesafeli bir ilişki için bana faydalı olur mu yani burda yazanları telefonla görüşürken mesajlasirken ve yanıma gelince uygulayabilir miyim konuşmalarımda mesajlaşmalarimda fayda sağlar mı

    YanıtlaSil
  94. Merhabalar Selenay Hanım,
    Eseri hazırlarken daha çok birebir iletişimi esas aldık. Çünkü aşk hayatı en yakın mesafeli ilişki tarzıdır. Uzak yerdeki biri ile girilen iletişim tarzının kendisine has özellikleri vardır ve böyle biri ile bira araya gelindiğine telefondaki ya da mesajlardaki kişiden çok farklı bir şahısla karşılaşıldığı hemen anlaşılır.
    Eserden bir araya geldiğiniz dönemlerde faydalanabilirsiniz.
    Aşkla kalın

    YanıtlaSil
  95. Merhaba e kitap seklinde nasıl alyoruz ve ücreti farkedyo mu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,
      Eseri erkeklerinprensesi.com adresinin "satın al" butonunu tıklayarak alabilirsiniz. Sistem gerekli yönlendirmeleri yapacaktır. Kitap mail adresine pdf formatında gönderilecektir.
      Sevgiyle kalın

      Sil
  96. Merhaba biz öğrenci iki arkadaş almak istiyoruz acaba ortak alsak ikimizin de telefonuna indirme imkanımız var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,
      Kitabı farklı cihazlardan okuyabilirsiniz. Yani aile bireyleri ile yakın arkadaşların aynı eserden faydalanmalarında bir mahsur yok. Ancak kitabın telif hakları var. Bu nedenle eseri sosyal medyada ya da başka platformlarda paylaşmanın suç olacağını hatırlatmak isteriz.
      Aşkla kalın

      Sil
  97. Adsız05:32:00

    İyi günler. Ben maili sildim ve şuan okuyamıyorum yardımcı olur musunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,
      odaklipazar.com sitesine bir mail atmanız halinde eser size tekrar gönderilecektir. Yeniden gönderimler ile güncellemelerin ücretsiz olduğunu hatırlatmak isteriz.
      Sevgiyle kalın.

      Sil
  98. Selamlar indirdim ve bi saat geçmeden bildiklerime ilave bişey olmadığını fark ettim para iadesi nasıl oluyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,
      İade talebinizi odaklipazar.com sitesindeki iletişim bölümüne yazarsanız paranız 48 saat içinde hesabınıza iade edilecektir.
      Aşkla kalın...

      Sil
  99. Adsız14:20:00

    Harika bir eser yazmışsınız. Elinize sağlık. Her bölümü defalarca okudum. İçindeki taktikleri en kısa zamanda deneyeceğim. Erkekleri meğer hiç tanımıyormuşum.
    Tşk. her şey için.

    YanıtlaSil
  100. Adsız13:34:00

    Eşim beni aldatiyor banada faydası olurmu kitabin iki cocugum var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitapta eşleri yeniden aşık etmek ve kendine bağlamak üzerine bilgiler de bulunmaktadır.
      Aşkla kalın...

      Sil
  101. Adsız15:49:00

    Merhaba ben cok uzun yillar süren bir iliski yasadim cok kez ayrikdik bitti dedim tekrar basladik, benim dezavantajim sevdigim adam yurt disinda yasiyor sene de bir iki kez geliyor ve malesefo evli fakat sevgisiz mutsuz,ailesinden ogullarindan cekiniyor. Bana vazgecme zaman ne gosterir demisti yillardir sabirla bekledim. Fakat uzaktan onu yeterince kendime baglayamadim whatsaap uzerinden yazi dilini kullanmak hep eksik birakti beni. Bir sene once onu silip bloke etmistim bu ramazan bayraminda aradi blokeyi kaldir dedi cok dusundum ama halen kalbimden cikmadigi icin tekrar basladik. Simdi yine iletisim sorunu yasiyorum bu defa onu kaybetmek istemiyorum onun üzerinde emegim cok, giden gencligim ve yillarim var. Bu kitap da ona istedigim hayati bir ömür beraber yaslanmayi bana vermesini saglayabilecekmiyim? Ben susunca oda susuyor sonra sinirlenip defalarca yaziyorum icimdeki ofkeyi susturamiyorum bunu yapmak istemiyorum nasil onu uzaktan yanima bana cekebilirim bu kitap bana bu konularda yol gösterecekmi acaba? Artik onunla mutlu olmak istiyorum anilarla yasamaktan sadece bir iki kez gelmesini beklemekten yoruldum. Acele cevap yazarsaniz sevinirim. Simdiden tesekkurler.

    YanıtlaSil
  102. Sevgili Okurumuz,
    Eserimiz daha çok sosyal hayat içinde doğrudan iletişim kurabilen kişiler arasındaki ilişkilerde etkili olmaktadır. Sizin ifade ettiğiniz ilişki arada uzak mesafelerin olduğu bir diyalogdur. Böylesine ilişkilerin geleceği için doğrudan bir ilişki uzmanından destek almak çok daha faydalı olacaktır.
    Sevgiyle...

    YanıtlaSil
  103. Sevgili Adsız,
    Gönderdiğiniz yorumda bir yazım yanlışı cümleyi çok farklı anlama soktuğu için maalesef yayınlayamıyoruz. Ancak kitabı satın alışsanız ve yanlışlıkla silmişseniz yayıncı kuruluşa (odaklipazar.com) bir mail atmanız halinde eser size yeniden gönderilecektir. Yeniden gönderimlerin ücretsiz olduğunu hatırlatmak isteriz.
    Aşkla kalın...

    YanıtlaSil